maandag, augustus 28, 2006

Weer een rondje Pluismeer.

Natuurlijk had ik na de Gildeloop wel wat last van spierpijn, maar in mijn linkerkuit voelde het pijnlijker dan de rest. Ik heb daarom een tijdje getwijfeld over wat ik zaterdag zou doen. Uiteindelijk leek het me verstandig om voor me zelf een rondje te lopen en niet met de groepstraining mee te doen. Zo kon ik zelf het tempo, de belasting en de afstand aanpassen aan hoe het zou gaan.

Zaterdagmiddag liep ik dus weer een rondje om het Pluismeer. Dat ging prima! Ik had onderweg geen enkele last van mijn spierpijn en ook na die tijd was er geen terugslag. Ik liep lekker en ook lekkerder dan bij de Gildeloop. Blijkbaar gaat het alweer wat vooruit en kan mijn linkerbeen meer hebben dan ik denk. Woensdag weer lekker met de groep mee.

Nog even terugkomend op de Gildeloop. Bij de uitslagen werd nog eens duidelijk hoe groot het verval in de tweede helft van de race was. In het grafiekje (gemiddelde snelheid) hiernaast zie je dat ook nog eens. Opvallend is dat ik blijkbaar bij elke doorkomst nog wel weer even kon aanzetten, getuige de piekjes in de lijn bij 3250, 6625 en 10000 meter.

Geen opmerkingen: