woensdag, oktober 24, 2007

Discipline

Trainen vergt discipline. Zolang ik maar op vaste tijden met de groep meetrain lukt het prima om twee keer in de week te trainen. Maar in de komende weken zijn er diverse activiteiten op trainingstijden te verwachten. In dat geval zal ik voor me zelf een goed moment moeten kiezen en dan is er thuis altijd nog wat anders te doen. Bovendien nodigt het weer ook niet altijd uit om er lekker op uit te gaan.

In het afgelopen weekend ging het overigens nog prima. Zaterdag was er voor de deelnemers aan de Halve Marathon van Amsterdam een rustdag in het programma opgenomen. Daarom was er voor ons geen officiƫle training. Dat kon ik mooi gebruiken om al vroeg naar de stad te gaan voor de nodige kleding aankopen. Zondagochtend was het prachtig weer en even voor tien uur ging ik de deur uit voor een mooi rondje. Ik nam weer de lange route rond het Pluismeer. Maar omdat ik me in een afslag vergiste werd het iets korter. Het is wel een mooi rondje en ik zal het de komende weken nog wel vaker lopen.

Bloggen vergt ook discipline. Eigenlijk wil ik wekelijks een stukje toevoegen. Maar deze week zat ik toch wel een beetje zonder inspiratie. Misschien zijn jullie geĆÆnteresseerd in de nieuwe gesponsorde running-outfit. Tijdens "Amsterdam" werd het voor het eerst getoond. Kijk maar op de website van de D-groep.

1 opmerking:

Rinus. zei

Gefeliciterd met je mooie OPR op de 10km en inderdaad is training wel noodzakelijk voor het hardlopen.
Groet Rinus.