zondag, januari 30, 2011

Webloggersloop

Vandaag heb ik kennis gemaakt met een heleboel hardlopende webloggers en twitteraars. Of zijn het nu bloggende en twitternde hardlopers? Hoe dan ook vandaag begon in Baarn de lustrum editie van de webloggersloop en omdat ik ook loop en blog en deze aflevering practisch in mijn achtertuin gehouden werd, had ik me ook als deelnemer aangemeld.

Even na 11 uur arriveerde ik bij Eethuys de Generaal in Baarn en al snel had ik de anderen gevonden. Na een rondje voorstellen ging ik zitten naast Hero. het onthouden van namen bij gezichten is niet mijn sterkste punt en bleek ik maar een paar namen onthouden te hebben. Maar grappig genoeg zag ik wel veel bekende gezichten van de diverse weblogs die ik in de afgelopen jaren al eens bezocht had.

De loop was georganiseerd door Gert en Marco en zou over ongeveer 24 kilometer via de natuurgebieden tussen Baarn, Soest, Lage Vuursche en Hollandsche Rading naar Hilversum gaan. Halverwege was er nog een instappunt voor lopers die de halve afstand wilden lopen. Gert en Marco hadden het netjes geregeld. Ze waren nog net niet zo ver gegaan dat ze het parcours geveegd hadden, maar er was gelegenheid tot douchen bij het eindpunt, het vervoer was geregeld en onderweg kregen we een bidon met sportdrank. Bovendien zorgde Curly voor Zeeuwse bolussen in ruil voor een donatie voor de Pink Power Pearls.

Vooraf was afgesproken dat het tempo 6 minuten per kilometer zou zijn. Waarschijnlijk lag het onderweg nog wat lager om de groep bij elkaar te houden. Ik vond het prima. Het was relaxed lopen en zo had ik nog tijd om onderweg te genieten van de mooie omgeving (Hoorneboegse heide!) en om gezellig te kletsen met Inge, Jim, Jan, John, Curly, Pim, Ronald en Bjorn en ik zal er nog wel wat vergeten waarvoor excuses.

Het was een mooie manier om een lange duurloop te doen en vooral erg gezellig en leuk om zo'n grote groep webloggers en twitteraars te ontmoeten. En natuurlijk verschijnen er nu nog veel meer verslagen:
- Bjorn (met route)
- John
- Fred (met foto's)
- Esther (met foto's)
- Pim (met raadsel :-) )
- Gert
- Curly (met uitslag van de collecte)
- Ronald (met animatie)
- Patrick (met filmpjes)

14 opmerkingen:

Marco zei

hoi Richard,

het was een leuke dag, bedankt voor je aanwezigheid !
leuk ook zo snel het eerste blog te lezen !

groeten Marco

Patricia zei

zoL jij bent snel met je blog! Jij bent zeker een van de mannen die voor het eten naar huis ging? Ik geloof niet dat ik je echt heb gesproken..... Het was een hele leuke gezellige middag! Helaas was ik niet in staat om te lopen, maar op de fiets met de groep mee was ook leuk!
Wie weet zien we elkaar nog eens ergens!
Groetjes, Patricia

Gert zei

Erg leuk dat je erbij was Richard!

Ik heb via twitter wat reclame gemaakt voor jouw weblog.

groet,

Gert

johannesdeloper zei

Leuk alvast een eerste blog te lezen en even na te genieten. 't was leuk je gesproken te hebben!

Esther zei

Ik vond het vandaag erg gezellig. Leuk je ontmoet te hebben!

RunningRonald zei

je loop niet alleen snel, je blogt ook heel snel! Leuk je te ontmoeten vandaag Richard! Het was een leuke dag. Tot snel
RR

RunningRonald zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Richard zei

Zoals de grote filosoof J. Cruijff al zei: "Ieder nadeel heb z'n voordeel". Ik heb de gezellige nazit gemist, maar kon wel de eerste blogpost over de webloggersloop doen :-)

En Gert: bedankt voor de reclame!

HeroIsMe zei

Hoi Richard,

Leuk je ff gesproken te hebben! Het was een leuke en erg gezellige dag!
Snel en leuk verslag heb je gemaakt!

Grtz Hero

Bjorn Paree zei

Was leuk om kennis te maken. Je blog staat nu ook in m'n RSS-reader dus zal ik je regelmatig komen bezoeken. Altijd leuk de nieuwe gezichten.

Fred zei

Leuk kennis gemaakt te hebben, er zijn nu al drie Richards in hardlopend weblogland! Het was een leuke dag en een erg mooie loop, het smaakte naar meer. Het eten ook trouwens ;-)

John zei

We hebben elkaar niet echt gesproken, maar desondanks leuk weer een nieuw gezicht in de grote groep te ontwaren. Je was wel snel met het plaatsen van een verslag.

Pim zei

De Paparazziman zag veel nieuwe gezichten gisteren. Deze lone-ranger is niet zo'n prater onderweg maar heeft er wel heel erg van genoten. Vlotte post hoor!

Jim zei

Hoi Richard,
Ik moet nog steeds goed zoeken met wie ik gesproken heb en welke naam erbij hoort, maar gaandeweg lukt het wel. Was in ieder geval ook leuk met je kennis gemaakt te hebben.
Groeten, Jim