woensdag, augustus 01, 2012

Vakantie

't Is al een paar weken rustig op deze blog. Dat is niet verwonderlijk want ik was op vakantie. In de afgelopen weken heb ik het rustig aangedaan. Maar ik heb niet helemaal stil gezeten en dit jaar voor het eerst hardloopkilometers in het buitenland geregistreerd. Bij Le Rozier liep ik een stukje door bergachtig terrein. 20 minuten één kant op en daarna weer terug (mijn GFR was in het begin even de weg kwijt):


Bij onze camping onder Perpignan lag een meertje waar druk omheen gesport werd. Daar liep ik een rondje met mijn oudste zoon:

Ik voel me goed uitgerust en heb voor het eerst in twee jaar voor mijn doen "bruine benen". Tijd om plannen voor het najaar te maken. Ik hoop de halve van Hoogland te kunnen lopen. Dat betekent dat ik de komende weken weer flink omvang moet gaan maken. De Gildeloop van eind augustus is een goede test. De eerste training op de baan van gister gaf me een goed gevoel. 10 x 400 gingen in ongeveer 1.30.

2 opmerkingen:

Gert zei

Leuk om in het buitenland te lopen he? Is trailrunning niet iets voor jou? :-)

Richard zei

Je vertelde bij de Gildeloop dat een trail al snel 30 km of meer is. Veel te ver voor mij. Bovendien vind ik op dit moment de reguliere afstanden wel erg leuk.