donderdag, juni 28, 2007

Het eind van het seizoen in zicht.

Nog een paar weken en dan zit het trainingsseizoen erop. In de zomervakantie volgt het zomerprogramma en vanaf september gaan we weer verder in groepsverband. Welk groepsverband is wat onduidelijk. Er stoppen een paar trainers bij Pijnenburg en de atleten uit die groepen zullen ergens anders onderdak moeten vinden.

Zo vlak voor het einde van het seizoen wordt er natuurlijk wat geƫvalueerd en vooruitgekeken. Onze groep is niet zo heel groot en we hebben ook nog wat (langdurig) geblesseerden, zodat we regelmatig met een klein groepje op pad gaan. Misschien zijn het er volgend jaar meer. We zijn wel allemaal enthousiast en willen volgend seizoen ook weer een paar grotere evenementen lopen. Een groot deel doet mee met de Berenloop op Terschelling, maar dat is in het eerste weekend van november en dan heb ik andere afspraken. Zelf wil ik nu wel eens in Egmond lopen. En natuurlijk staat de Zuidlaardermarktloop op het programma. Peter die me hiervoor heeft uitgedaagd loopt op dit moment als een trein. In de Winsum liep hij een 10 km (257 meter te kort) in 41.37!

Anita heeft voor ons nog steeds vooral intervalletjes op het programma staan. Vorige week 3 x 1000 meter waarvan respectievelijk 400, 300 en 200 meter intensief. Gister was het 1000 meter extensief en vervolgen 2 x 400, 4 x 200 en 6 x 100 meter intensief. Zaterdag liep ik met een andere groep mee. Op vrijdag was er een feestje en voor de rest van de lopers van zaterdag 9 uur te vroeg. Voor mezelf viel de 4 x 1500 meter ook niet mee trouwens. Ik heb een paar dagen last gehad van mijn kuit, maar dat lijkt nu toch wel weer over te zijn.

2 opmerkingen:

Rinus. zei

Jammer dat je de berenloop niet kan lopen..En de volgende wedstrijd zal mooi wezen.
Groet Rinus.

Richard zei

Tja het eerste weekend van november ga ik traditioneel met vrienden een weekend spelletjest doen en dat laat ik echt niet schieten voor de Berenloop.