zondag, januari 15, 2012

BAV wintercup III - de foto's

Op bovenstaande foto's zul je me niet aantreffen. Begin van de week had ik al besloten om de laatste wedstrijd van de BAV Wintercup van dit seizoen te laten schieten. Het gaat al wat beter met mijn voet. Toevallige voorbijgangers zullen niets aan me zien. Als ik op de betreffende plek druk en soms met een beweging voel het nog een beetje pijnlijk. De zwelling is ook minder geworden, maar nog niet helemaal weg. Ik reken op nog een weekje rust, want ik wil er helemaal af zijn in de hoop dat de Amersfoortse Baancompetitie niet in gevaar komt, want daar heb ik me al weer voor ingeschreven.

En ja wat doe je dan op een mooie zonnige zondagmiddag. Ik stapte op de fiets en reed gewapend met mijn fototoestel naar het Baarnse Bosbad. Ik beschik dan niet over een enorm geavanceerd apparaat (Sony Alfa 100), maar ik wilde wel eens proberen wat voor foto's ik daar kon schieten.

Met dit zonnetje zijn er in het bos mooie plaatjes te maken. En ondertussen kon ik ook nog wat clubgenoten en andere bekenden aanmoedigen. Een selectie van de foto's staat hier. Na het weggooien van de echt onscherpe exemplaren bleven er nog ruim 200 over. Die heb ik hier gezet.
Jan Willem
Bart
Theo
Jos
Selina

Berend en André
Kees

3 opmerkingen:

Loopgek zei

Leuke serie foto's, door de rondes heen zie je leuk mijn opmars :-)

En jouw voet: ik heb zelf ook pijntjes. Diagnose is nu dat ik toch teveel de voet laat werken qua stabiliteit: die kan ik meer ontzien als mijn core sterker en rustiger is.
Het blijft gedoe, ik herken de frustratie bedoel ik te zeggen.

John zei

Geen slecht woord over de Alfa 100. Dat was mijn vorige camera ;-) Er zijn vast lopers heel blij met de mooie foto's.

Richard zei

Die alfa 100 is best een aardige camera, maar er lopen bij dergelijke wedstrijden altijd mensen met meer geavanceerde toestellen rond. Dat neemt niet weg dat ik erg tevreden ben met het resultaat hoor!